Ха ... пък и аз да кажа , преди 2 години пътувам аз от Пловдив до София там да ходя по балове , и ме качва някъф тип , така доста образован , и започва да ми говори за политики , работи ... абе имаше акъл , та доста си поговорихме , и ми разправя че живеел в Австрия , но тази вечер щял да заминава за Хамбург Германия ... Както и да е оставя ме той в София до съда и аз слизам точно на кръстовището на светофара , и той тръгва и в същия момент си пипам джоба , гледма телефона ми го няма (паднал явно) и тръгвам да търча след него

:D намирам му колата малко по надолу спрял обаче няма никой вътре и почвам от една кабинка си звъня на телефона , ама никой не вдига , и какво да направя отивам по балове , и по късно от един френд пак звъним и той вдига , и вика айде идвай си вземай телефона че заминавам за Германия , и бащата на тоя френд отиде с колата до овча купел да ми вземе тела ....
4 месеца по-късно пътувам от Пловдив за Бургас ... спира ми някаква кола с още един стопаджия вътре , и сядам аз отзад и те си говорят там , и гледам го аз познат ми е ... гледам го пак , пак ми е познат , и викам - абе теб те познавам от някъде - той вика - А , сети ли се !!! - ии изведнъж загрявам аз , той същия човек при който си забравих телефона

:D ... и закара ме до Стара Загора и така
Обаче ... една година по-късно

:D ... Обикалям аз с приятелката ми цяла българия на стоп с палатките в продължение на 2 месеца (много весело , много яки хора) и бяхме стигнали долу на резово чак на границата и спахме в една каравана при едни приятели , и разхождаме се ние до канала на границата и гледам аз някакъв човек с две деца ... гледам го гледам го и викам на приятелката ми - Този ми е познат , май ме е качвал на стоп - и той се обръща и казва - А сети ли се

- и верно гледма същия човек който вече ме е качвал вече 2 пъти , и после взе нас и децата си и ни заведе на плаж в синеморец

:D ... Та той се оказа че децата му са в София , има къща в Смолян , а живее в Австрия и ме е качвал на стоп до София , до Стара Загора , и в Резово го видях

:D ... Много готин човек , даже си имаме телефоните вече , ами и това не стига , че след 4 дена както си стопираме в Ахтопол , той пак мина до нас и спря да се видим , само че беше в другата посока ... Е как да не кажеш сега че света е малък !!!