Прецакани места за стопиране

Информация за състоянието на пътищата, движението и стопа по тях! Ако видите, че дадено място е гадно за стоп, споделете с останалите!

Мнениеот BORIMORT » Вто 11 Дек 2007 18:00

Не се сещам за много дупки, но това "местенце" е голямо терсене. Не че е съвсем куцо, но спрямо мястото, бензиностанцията наблизо, разширеното пространство, големия трафик.... човек започва да се пита : "Абе какво не е наред да го..." .
Варна посока Бургас, точно след като свърши магистралата. Мисля, че е разклона за Здравец/Бенковски.
43° 7'47.10"N
27°48'45.67"E
Изображение
Аватар
BORIMORT

Мнениеот roshi » Вто 11 Дек 2007 18:11

BORIMORT написа:Не се сещам за много дупки, но това "местенце" е голямо терсене. Не че е съвсем куцо, но спрямо мястото, бензиностанцията наблизо, разширеното пространство, големия трафик.... човек започва да се пита : "Абе какво не е наред да го..." .
Варна посока Бургас, точно след като свърши магистралата. Мисля, че е разклона за Здравец/Бенковски.
43° 7'47.10"N
27°48'45.67"E

Точно там пък това лято ни качиха 4-ма на стоп за 5-10 мин. :D
Изображение
------------------------------
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
roshi
Site Admin

Мнениеот eegrul » Чет 13 Дек 2007 20:02

Сигурно защото си ми е родно ли, ама не мен си ми вървявало из Севлиево. Особенно в посока Габрово, а стопа София-Варна го прецаха малко миналата година като струпаха някакви строителни каманаци(които май още си висят там) точно на отбивката за стопа на колите и стана теснотия и камиони вече трудно спират.

Инак скоро чупихме рекорди на околовръстното за Перник и Благоевград(на отбивката преди влизането в София от Търново) - над 6 часа и нищо, всеки от шофьорите ни маха в посока София ; ) Важен е опита обаче - вече през, а не около СОФИЯ ;)
Аватар
eegrul

Мнениеот angel with silver wings » Пет 29 Авг 2008 23:48

az sm mnogo suglasna za slun4evbrqg otvratitelno mqsto za pruv put tazi godina 4akah pove4e ot 15 minuti i tova be6e tam na slun4ev brqg na izhoda mqstoto e mnogo gadno to4no predi zavoite nqma kude da ti sprat minavat gadni guzeta det te gledat kat otrepka abe gadno gadno otvisqh si 4 4asa
Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for You
angel with silver wings

Мнениеот ma4kata » Пон 08 Сеп 2008 19:56

мдам слънчев бряг не е оферта нещо...
4 пъти го прибвах тази година 3-посока бургаз 1 път към варна...
между 4ас и половина и 4 часа чакахме :?
Аватар
ma4kata

Мнениеот dimitrovv » Вто 11 Ное 2008 02:15

От Велико Търново за Русе се зацикля на Бяла... и ако случайно някой ви каже, че може да ви закара до Полски Тръмбеж... ОСТАНЕТЕ ДА НОЩУВАТЕ В БЯЛА!
Аватар
dimitrovv

Мнениеот quad » Вто 21 Апр 2009 23:10

Правят ремонт на пътя София - Варна във Велико Търново. Минава се по обходен път, за стопиране от града е много скапано, трябва на изходите. Пътя за тирове е отцепен по на юг (табелите са коригирани, гледайте ги внимателно) и удобно място за стоп има след сфетофара(посока Сф). Колите минават през града, отново има табели. Незнам кога ще свършат ремонта, по подробна информация могат да дадат колегите от ВТ.
Ти не си атракция на пътя, ти си част от него!!!
quad

Мнениеот pun(s)kard » Пет 28 Авг 2009 18:47

ma4kata написа:мдам слънчев бряг не е оферта нещо...
4 пъти го прибвах тази година 3-посока бургаз 1 път към варна...
между 4ас и половина и 4 часа чакахме :?
Аз махах там преди две седмици за към юга. Кат ми отмаля палеца на главния път, отидох на отбивката за Тънково (което по табелите на латиница е Tankovo :D), демек пътя назапад, и след към 5 минути ми спряха за Бургас. Оказа се, че доста бургазлии минавали оттам, та да финтират трафика по крайбрежно шосе.

Ден по-късно прокиснах на пътя Хасково - Пловдив (по-конкретно Поповица). Дали нацелих някакъв свещен ден за пътуване на гастарбайтерите, не знам, ама от 10 коли я се мерне една с българска регистрация, я - не. Шанс за качване - нулев; няма такива изумени погледи (пък по-натам по същия път като махах до един знак за "концентрация на ПТП" хептен им висваха ченетата на хорицата). Та вече ще гледам да избягвам тоя път.
Последна промяна pun(s)kard на Вто 20 Окт 2009 16:15, променена общо 1 път
Rule of thumb: The thumb rules.
Аватар
pun(s)kard

Мнениеот lindeman_ » Пет 28 Авг 2009 21:49

pun(s)kard написа:Ден по-късно прокиснах на пътя Хасково - Пловдив (по-конкретно Поповица).

на Поповица чакам 100-тина метра след населеното място посока Пловдив. Има нещо като мост и веднага след него. Там е малко по-широко и има добра видимост. Иначе ако си спрял да чакаш в самата Поповица точно срещу един магазин, там номера трудно минава, защото е завой ;)
Изображение
Аватар
lindeman_

Re: Прецакани места за стопиране

Мнениеот mano cene » Съб 13 Фев 2010 11:16

Относно Стара Загора. Преди имаше голямо чакане на изхода към Пловдив в квартал Железник, но сега на новата магистрала е добре. Затова ако пътувате на запад от Зарата, посоката е кв. Колю Ганчев, минавате околовръстния път и отивате на кръговото на магистрала Тракия. Там е широко и движението е бавно, но пък е ДОСТА далеч. Другата дупка в Стара Загора е посоката към Казанлък. Противно на логиката не излизате на изхода на града (при околовръстния на север), а се закотвяте до Загорка. Точно между пивоварната и езерото има удобно местенце. Това е последната спирка на автобус 3 и тролейбус 35 и 36. Ако имате повече време и излишни 6 лв, можете да се отбиете в музея на Загорка. Има обиколка из завода, музейче със стари експонати и дегостация на жива бира на корем с мезета.
mano cene

Мнениеот BORIMORT » Вто 16 Фев 2010 10:17

mano cene написа:Относно Стара Загора. Преди имаше голямо чакане на изхода към Пловдив в квартал Железник, но сега на новата магистрала е добре. Затова ако пътувате на запад от Зарата, посоката е кв. Колю Ганчев, минавате околовръстния път и отивате на кръговото на магистрала Тракия. Там е широко и движението е бавно, но пък е ДОСТА далеч.

Ако си тръгнал на джогинг или разходка може и да стигнеш чак до там... :roll:
Застава се на разширението под околовръстното, 20-30 метра след лукойла (който е от другата страна). От там минават всички коли за хасково/Пловдив и дори да са до кръговото повече от 4-5 мин. едва ли някой е чакал там...
В Старата Гъзора единственото малко прецакано в последно време място е към Бургас, когато хората те оставят на околоМръстното и си влизат за СТЗ. Последния път правиха някви гадни кални изкопи, цялото разширение след детелината беше насрано от машините, някакви тръби се валяха наоколо, та трябваше да се походи малко по-нататък...
А другия изход за Бургас (до Метро) пък го оправиха :lol: (за щастие на всички пиянки и мързели като мен, които чакаме почти да се стъмни, за да тръгнем към морето). Сега има някакъв автоцентър и свети доста добре нощем.
Изображение
Аватар
BORIMORT

Мнениеот Kpuc » Чет 08 Юли 2010 13:08

Прясно-прясно, макар и споменато: Варна-Балчик/Каварна като цяло хич не върви, като най-гадно се оказа след Златни пясъци. Ако някоя контрольорка-кожодерка от варненските се опита да ви вземе левче до крайната спирка, не й вярвайте - на Панорамата е по-гадно и от светофара на Златните. Онази вечер след волейболния мач преседяхме поне два часа... :roll:
Kpuc

Мнениеот quad » Пет 09 Юли 2010 12:51

Kpuc написа:...

За Балчик и Каварна не се минава през златни, защото както вече сте забелязали е кофти. Минава се през пътя към Виница и преди отбивката за там се спира, минава се разклона и има удобно местенце точно на изхода от Вн, освен това до там е с градски билет...
Ти не си атракция на пътя, ти си част от него!!!
quad

Мнениеот kikabelata » Нед 11 Юли 2010 12:18

редовно стопирам от варна (в града!) до панорама и често пъти хората, които ме оставят на панорама си продължават към албена, балчик, че и по-нататък. не съм видяла проблеми, освен, че е накъсан стопът дори и за това малко разстояние. но слизам от единия и се качвам на другия, рядко чакам до 10-15 мин.
иначе наистина по-добрият вариант за директен стоп е през виница, за пътя към оброчище, аз обаче никога не съм стопирала оттам, само с колата го минаваме :wink:
Аватар
kikabelata

Мнениеот Kpuc » Пон 12 Юли 2010 23:31

Благодарско, ние го научихме по трудния начин... )
Kpuc

ПредишнаСледваща

Назад към По пътя...